• Renault
  • Dacia
  • Nissan
  • Peugeot
  • Toyota
  • Opel
  • Suzuki
  • Kia
  • LEXUS

Elérhető készleteinkről és rendelési feltételeinkről érdeklődjön elérhetőségeink egyikén.

Bemutatkozó

Az Iniciál Autóház Kft. Családbarát Hely tanúsító védjegy Bronz fokozat tulajdonosa

2019-ben az Iniciál Autóház Kft. sikeresen elérte a Családbarát Munkahely/Szolgáltató Hely tanúsító védjegy Bronz fokozatát, ezzel elkötelezték magukat azon célkitűzések mellett, hogy a családbarát szemlélet minél inkább megerősödhessen Magyarországon. A kereskedés felfogása nem csak munkavállalóik és a szolgáltatásaikat igénybevevők mindennapjait befolyásolja kedvezően, de meggyőződésük, hogy hozzájárul a szolgáltatásuk eredményességéhez is.

Iniciál Autóház története

Az alapító Taródy Zsolt ügyvezető igazgató már az Iniciál Autóház megszületése előtt is az autóértékesítési szakmában dolgozott Győr-Moson-Sopron megyében a Renault márka autókereskedelem képviseletében.  Ebből a 10  éves szakmai és vállalkozó tapasztalatból 2002-ben alapította meg Győrben az Inicial Autóház Kft.-t.

 „Villámgyorsan meghatároztuk, hogy mit fogunk cselekedni, hogyan fogunk cselekedni, mikor és ki fog cselekedni, és a legfőbb, hogy miért. Ebben a pillanatban az álom átalakult cselekvéssé és létrehoztuk az Iniciált.” Taródy Zsolt 

Iniciál cégcsoportról

Az Iniciál Cégcsoport 100%-ban magyar magántulajdonú vállalkozásként működik. Renault, Dacia, Nissan, Toyota, Peugeot, Citroen, Suzuki, Kia és Opel márkák értékesítésével és vevőszolgálatával, illetve márkaszervizével foglalkozik. Tevékenységét Nyugat-Magyarország területét lefedően négy telephelyen Győrben, Mosonmagyaróváron, Sopronban és Szombathelyen végzi. Jelenleg több mint 140 főt foglalkoztató dinamikusan fejlődő cégcsoport.

Az Inicál Autóház 15 éves fennállása ellenére az autóipar területén több mint 25 éves szakmai tapasztalattal bír. Alap értékeinknek az ügyféligényeknek történő maximális megfelelést, a folyamatos fejlődést, és a piaci igényekre reagáló innovációt jelölte meg. Céljai eléréséhez legnagyobb értéke, a szakértő munkatársai által biztosított háttér. Hozzáértésüket, magas szintű tudásukat igazolja vissza évről évre növekvő, illetve hűséges, visszatérő ügyfeleinek magas aránya. Számos – több esetben nemzetközi vonatkozásban is egyedülálló – szakmai elismerésekkel és díjakkal büszkélkedhet.

iratkozzon fel hírlevelünkre!

A böngészője elavult!

A tökéletes böngészési élmény eléréséhez, kérjük töltse le a Google Chrome / Firefox böngészők valamelyikét.

Google Chrome Mozilla Firefox

×