Kapcsolat Tesztvezetés Ajánlatkérés Szervízbejelentkezés rólunk új autó készletes autók használtautó szolgáltatások hírek elektromos autó | hybrid bérautó
  • Renault
  • Dacia
  • Nissan
  • Peugeot
  • Toyota
  • Opel
  • Suzuki
  • Kia

karrier

"1991-ben, a rendszerváltás forgatagában kerültem az autóipari szakmába, ahol első munkahelyem szülővárosomhoz, Mosonmagyaróvárhoz kötödik. Teljesen kezdőként vágtunk bele a Renault márka képviseletébe. Szívós munkával, folyamatosan tanulva a vidék első számú kereskedőjévé nőttük ki magunkat mind minőségi mind mennyiségi oldalon.


15 évvel ezelőtt saját céget alapítva új szereplőként jelentünk meg a piacon, az Iniciál Autóház Kft. ekkor nyitotta meg kapuit, amely mára a hazai piac egyik kiemelkedő szereplőjévé nőtte ki magát. Ezt jól érzékelteti, hogy ma minden 50. autót a cégünk adja el az országban.

A vállalkozásunk története, amely egy fűtés nélküli kis műhelyből indult és mára a nyugati országrészt lefedve - 4 szalonban, 8 márkát képviselve - jól mutatja, hogy a siker mindenki számára elérhető!

Ehhez véleményem szerint két tényező szükséges. A legfontosabb a készség, a második a képesség. Ha az akarat, azaz a készség adott, akkor cégünknél a képesség folyamatosan fejleszthető mindig megkeresve az egyénnek legmegfelelőbb munkaterületet. Hiszen a siker titka nem más mint a korrekt felkészülés."

Ez az Iniciál filozófiája!

Ebben a szellemiségben várjuk Önöket az Iniciál világába.

Miért jó nálunk dolgozni?

Bilisich Cintia Bilisich Cintia

Pénzügyi asszisztens

Szerencsés vagyok, hogy a főiskolai tanulmányaim alatt a gyakorlati időszakomat a cégnél tölthettem, ahol valódi feladatokat bíztak rám és így használható tudást szereztem. Nagyon örültem a lehetőségnek, hogy a diplomám megszerzését követően főállású munkatársként csatlakozhattam a pénzügy csapatához. Minden szakmai támogatást megkapok a folyamatos fejlődéshez.

Kovács Benjamin Kovács Benjamin

Értékesítő

Az Iniciálnál lehetőségem van azzal foglalkozni, amit szeretek és ezt egy fiatalos, támogató, családi légkörben tehetem. A képzések és a szakmai előrelépés biztosított, a teljesítményemet elismerik, ezért a nyitott pozíciókat az ismerőseim között is szívesen ajánlom.

Mezei Dániel Mezei Dániel

Munkafelvevő

A kollégák közötti összetartást emelném ki, kölcsönösen segítünk a másiknak, és mindenki egy közösségként hozzátesz a sikerhez. A feladataimban motivált vagyok és szeretem, hogy a munkám által új embereket ismerhetek meg és sokat tanulhatok az ügyfelekkel való kommunikációról.

Véland Gábor Véland Gábor

Autószerelő

Amit elsők között emelnék ki az a remek csapatmunka amiben itt részem lehet, mivel pályakezdőként is nagyon fontos, hogy egy segítőkész és támogató közegben fejlődhessek szakmailag.

Általános jelentkezés

Nincs nyitott pozíciónk? Nem talált szimpatikus pozíciót?
Küldje el nekünk önéletrajzát az alábbi űrlap kitöltésével vagy a hr@inicial.hu e-mail címre és segítünk Önnek!

megismertem

KÉRJÜK MINDEN MEZŐBE VALÓS ADATOKAT ADJON MEG. KÖSZÖNJÜK!

iratkozzon fel hírlevelünkre!

A böngészője elavult!

A tökéletes böngészési élmény eléréséhez, kérjük töltse le a Google Chrome / Firefox böngészők valamelyikét.

Google Chrome Mozilla Firefox

×