Toyota Cégautó Ajánlatok

Flottakedvezmény ügyfeleink részére

Azonnal elérhető, készletről, flottakedvezmény már egy autótól!
Vásároljon Toyota cégautót az Iniciál Autóháztól és élvezze a flottakedvezménnyel járó akár milliós kedvezményeket.

Tekintse meg flottaajánlatunkban szereplő modelleket és kedvezményeket!

Toyota Corolla Sedan MY24

1,5 benzines és hibrid modellek akár 22% flotta kedvezménnyel
A COROLLA SEDAN visszatért – és jobb, mint valaha.
Vadonatúj dizájnja minden eddiginél vonzóbbá varázsolja a világ legnagyobb darabszámban eladott autóját.
A karosszéria esztétikus vonalvezetése és a kategória leggazdagabb felszereltségét kínáló utastér kifinomultsága
a legmagasabb szintre emeli e tágas modell presztízsét.

Toyota C-HR

Kifutó C-HR modellek akár 18% flotta kedvezménnyel
A Toyota C-HR egy olyan városi SUV, amely minden körülmény között uralja az utat – és még stílusos is.
Az egyedi, szögletes karosszéria összetéveszthetetlen látványt nyújt.
A Toyota C-HR határozott megjelenése és jövőbe mutató stílusa mindenkit lenyűgöz,
prémium dekor elemei pedig egyértelművé teszik, hogy ez az autó minden, csak nem átlagos.

Toyota Corolla Touring Sport MC23

Akár 22% flotta kedvezménnyel
Ismerje meg a világ legkelendőbb autóját. Az autóipari ikonnak számító COROLLA TOURING SPORT immár hibridként is kapható. Fedezze fel, hogyan válik minden utazás kellemes élménnyé ezzel a lenyűgöző autóval! Stílusos utastér, hibátlan irányíthatóság és kimagasló sokoldalúság.

Toyota RAV4 hibrid

11% flottakedvezmény
Az új Toyota RAV4 egy igazán modern SUV, ami nem ismer kompromisszumot a fontos a dolgokban. Karosszériájának merész stílusát a karakteres domborulatok és a látványos részletmegoldások adják, s mindezt egy vadonatúj 2,5 literes hibrid hajtás egészíti ki, ami új mércét állít a kategóriában.

Toyota Camry

Kifutó modellek akár 21% flotta kedvezménnyel

Az új Toyota CAMRY Hybrid a modern autótervezés látványos diadala, amely finoman keveri a szedán formavilág kifinomultságát a kupék időtlen stílusával. Az új Toyota Hybrid volánja mögött minden kilométer igazi élvezet. A fejlett hibrid hajtás, az innovatív TNGA padlólemez és a rengeteg biztonsági rendszer felejthetetlen élménnyé varázsolja az autózást.

Új Toyota C-HR

14% kedvezmény flottában

Az ÚJ C-HR minden béklyón felülemelkedik. Lehetetlen figyelmen kívül hagyni, ötvözi a kupé stílust az erőteljes kiállással. A rejtett ajtókilincsek – amelyek először jelennek meg egy Toyota modellen – kulcsfontosságú szerepet játszanak az új Toyota C-HR letisztult, látványos stílusában. A hőhatékony üvegből készült panorámatető extra fényt és térérzetet biztosít, nem kívánt hőség nélkül.

Toyota Hilux

13% flottakedvezmény
A HILUX élő legenda, immáron 1968 óta - és most még erősebb. Extrém körülmények között is megállja a helyét az autó szerkezetével és új motorjával. Magabiztos kiállású, és most még kényelmesebb, sokoldalúbb. Méltán a „Legyőzhetetlen”.

Toyota Proace City

Akár 13% flottakedvezmény
A kategória legszélesebb karosszéria- és raktérválasztékával ez az autó a lehető legjobb ajánlat. Úgy tervezték meg a fürge és meglepően tágas PROACE CITY modellt, hogy 100 százalékban megfeleljen egy vállalkozás igényeinek. Az új PROACE CITY egy haszonjármű, mégis mindent tud, ami egy Toyotától elvárható.

Toyota Proace Van

Akár 23% flottakedvezmény
Akár praktikus áruszállítót, akár sokoldalú személyszállítót keres, a PROACE VAN bármilyen feladatra kiválóan megfelel. A karosszéria választék és a tengelytávok 8-féle kombinációjának, valamint az ajtóváltozatok széles választékának köszönhetően biztosan megtalálja az Önnek legjobb megoldást.

Toyota Corolla Cross

14% flotta kedvezmény
Intuitív SUV testbe csomagolva a megszokott Toyota minőség. A vadonatúj Toyota Corolla Cross kiemelkedően alacsony üzemanyag-fogyasztással, összkerékhajtási képességgel és tágas utastérrel rendelkezik. Tökéletes társ a mindennapokra. Az 5. generációs hibrid hajtás és a hátramenetben is erős kapaszkodási képessége minden kihívással megbirkózik.

Új Toyota Camry
új toyota camry

Kifutó modellek akár 16% kedvezménnyel

A Toyota Camry újradefiniálja a szedán kategóriát: áramvonalas külső formái és tágas utastere tiszta eleganciát sugároz. A Toyota ötödik generációs hibrid technológiáját használva a Camry kiemelkedő teljesítményt és fokozott hatékonyságot nyújt, így élvezet vezetni.

Toyota Proace Verso

Akár 25% flottakedvezmény
A Toyota Proace Verso sokoldalú, helytakarékos és rugalmas - egy igazi személyszállító. A Toyota megbízhatósága teljes nyugalmat biztosít, míg a haszonjárművek helykínálatát a személyautók kényelmével, kifinomultságával és komfort funkcióival ötvözi. Mindemellett új orrkialakításával, fényszóróival és keréktárcsáival soha nem volt még látványosabb.

Adja meg a kapcsolatfelvételhez szükséges adatait

elolvastam és elfogadom
Sopron
9400 Sopron, Balfi út 162.
Mosonmagyaróvár
9200 Mosonmagyaróvár, Szekeres R. u. 17.
Győr
9028 Győr, Külső Veszprémi u. 6.
Kövessen minket a Facebook-on!