Szervizeltessen otthonából - Aggodalmak nélkül

Ön óvja saját és szerettei egészségét,

a gépjárművéről mi gondoskodunk!

Rendelje meg egy kattintással!

Hogyan működik?

1. Az oldal alján lévő szerviz bejelentkezési űrlap segítségével leadja az igényét a kontakt nélküli szervizszolgáltatásunkra, majd kollégáink rövidesen felveszik Önnel a kapcsolatot időpont és helyszín egyeztetés céljából.

2. Munkatársunk az autóját a megbeszélt időpontban és helyen átveszi Öntől.

3. Kollégánk a szükséges javításokról autója átvizsgálása után egyeztet Önnel és e-mailben egy írásos árajánlatot küld.

4. Az Ön által elfogadott árajánlat alapján elvégezzük a szükséges javításokat beleértve a klíma rendszer ingyenes diagnosztikáját is.

5. Szervizelés végeztével alapos külső és belső takarítást végzünk autóján.

6. A takarítást követően a klíma rendszer karbantartása /tisztítása/ következik, ami a baktériumokat és vírusokat hatékonyan pusztítja el és a pollenszűrő cseréjével egybekötve fokozott védelmet nyújt a kórokozókkal szemben.

7. Ön személyes szerviztanácsadója a munkák lezártával kiállítja a számláját, amit kényelmesen otthonából, egy kattintással rendezhet.

8. Kollégánk a higiéniai szabályok maximális betartása mellett /maszkban és kesztyűben/ frissen karbantartott gépjárművét visszaszállítja Önnek az előzetesen egyeztetett helyszínre.

Ne feledje, a kötelező szerviz elmulasztása a garancia elvesztésével járhat!

Nekünk az Ön és Autója épsége az első!

Tudja biztonságban autóját!

Rendelje meg egy kattintással!Jogi közlemény

A szolgáltatás kizárólag gépjárműszerviz megrendelése esetén és márkaszervizeink területi hatályán belül érvényes. Amennyiben más településről szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, kérjen egyedi ajánlatot! Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

A megváltozott nyitvatartási idő visszavonásig érvényes. A részletekkel kapcsolatban kérjük, vegye fel a kapcsolatot márkaszervizével.

Az adott szolgáltatások elérhetőségéről, illetve az ügyfélfogadási időről tájékozódjon márkaszervizénél.

Online szervíz bejelentkezés

Az alábbi űrlap kitöltése semmiféle kötelezettséggel nem jár Önnek és nem minősül rögzített időpontnak. Annak érdekében, hogy a gépkocsit minél hamarabb fogadni tudjuk szervizünkben, kérjük minél pontosabban és a hibát részletesen megírva töltse ki az alábbi űrlapot. Az űrlap kitöltése maximum 2 percet vesz igénybe, viszont a pontosan kitöltött űrlap segítség a kollégáinknak a gördülékeny munkavégzésükben.

elolvastam és elfogadom

iratkozzon fel hírlevelünkre!

A böngészője elavult!

A tökéletes böngészési élmény eléréséhez, kérjük töltse le a Google Chrome / Firefox böngészők valamelyikét.

Google Chrome Mozilla Firefox

×