#MARADJ OTTHON SZERVIZ CSOMAG

2020-04-02

Nincs több sorban állás, nincs több feleslegesen eltöltött idő a márkaszervizekben... Ugye, milyen kényelmesen hangzik? Próbálja ki Ön is #MaradjOtthon SzervizCsomagunkat!

RENDKÍVÜL NYITVATARTÁS

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy 2020. március 17-től a járványügyi kormányrendeletnek megfelelően, megváltozott nyitvatartási időben állunk szíves rendelkezésükre: Márkakereskedéseink munkanapokon 8.00-15.00 között , szervizeink pedig 7.00-15.30 között tartanak nyitva. Szombaton zárva tartunk.

Megértésüket köszönjük!

#MARADJ OTTHON SZERVIZCSOMAG

Mi intézünk mindent!

Hogyan működik?

1. Az oldal alján lévő szervizbejelentkezési űrlap segítségével leadja az igényét a #MaradjOtthon SzervizCsomag-ra, majd kollégáink rövidesen felveszik Önnel a kapcsolatot időpont és helyszín egyeztetés céljából.

Egy hibrid, amit szeretni fog

A Toyota hibridekkel igazi élvezet az autózás. A városi forgalomban fürge és kezes 122 lóerős 1.8 Hybrid volánja mögött minden kilométer maga a nyugalom. Az új, 180 lóerős 2.0 Hybrid Dynamic Force változat úgy kínál magasabb teljesítményt, hogy közben mindvégig simán és zökkenőmentesen mozgatja az autót. Bármelyik hajtásláncot választja is, mindig takarékosan és tisztán közlekedhet, akár károsanyag kibocsátás nélkül tisztán elektromos üzemmódban.

TNGA platform

Az új Corolla Touring Sports modellt a különleges TNGA platformra építettük. Mérnökeink így mélyebbre helyezhették az autó súlypontját, ami – a multilink hátsó futóművel együtt – érezhetően javítja a menetdinamikát, és kanyarodáskor megszünteti a karosszéria oldaldőlését. A futómű feszesebb és szélesebb lett, a vezető az alacsony üléspozíció ellenére tökéletesen átlátja a forgalmat.

Dőljön hátra és helyezze magát kényelembe

Az új Corolla Touring Sports utasterét arra terveztük, hogy mindenki teljes kényelemben utazhasson. A sportos ülések körülölelik és feszes, mégis természetes tartást adnak, így a hosszabb utak sem lesznek fárasztóak. A Toyota Touch® 2 infotainment rendszer a fűthető kormányon elhelyezett kapcsolókkal is kezelheti, így egy pillanatra sem kell elengednie a volánt. A középkonzolon elhelyezett vezetéknélküli telefontöltőn, pedig az erre alkalmas készülékét töltheti.

Intelligens és praktikus

Az új Corolla Touring Sports bőséges teret kínál – akkorát, amekkorára szüksége van, és úgy, ahogy arra szüksége lehet. A hátsó utasok ugyanolyan kényelemben utazhatnak, mint az elöl ülők. Az állítható magasságú csomagtérpadlónak, a praktikus oldalsó zsebeknek és a könnyen ledönthető hátsó üléseknek köszönhetően a csomagtér minden igényt kielégít. Ha pedig tele van a keze csomagokkal, elég meglendítenie a lábát a hátsó lökhárító alatt, és a csomagtérajtó máris automatikusan felnyílik.

további hírek

2018-10-16 Gémosz díj átadó

Idén ünnepli megalakulásának 15. évfordulóját a Gépjármű Márkakereskedők Országos Szövetsége (GÉMOSZ), amely ebből az alkalomból Nívódíjat alapított.

2019-02-13 Nagycsaládosok állami támogatással vásárolhatnak új 7 személyes autót

A kormány február 10-én bejelentette családvédelmi akciótervének keretén belül a nagycsaládosoknak 2,5 millió forint vissza nem térítendő támogatást ad az állam a legalább hét személyes, új személygépjárművek vásárlásához.

2020-04-09 Mi is önzetlenül segítünk a járványhelyzetben

Mi is érezzük a koronavírus járvány okozta nehéz időkben,hogy mindenkinek szüksége van a támogatásra éppen ezért segítettünk mi is a mai napon Kistérségi Egyesített Szociális Intézménynek.

iratkozzon fel hírlevelünkre!

A böngészője elavult!

A tökéletes böngészési élmény eléréséhez, kérjük töltse le a Google Chrome / Firefox böngészők valamelyikét.

Google Chrome Mozilla Firefox

×