• Renault
 • Dacia
 • Nissan
 • Peugeot
 • Toyota
 • Opel
 • Suzuki
 • Kia
 • LEXUS

Elérhető készleteinkről és rendelési feltételeinkről érdeklődjön elérhetőségeink egyikén.

Szerviz

Cégünk immáron több mint 10 éve foglalkozik környezet kímélő személy és haszon gépjárművek értékesítésével és szervizelésével. A környezet kímélő autók közzé soroljuk az elektromos autók típusait, mint a hibrid autót, a konnektoros (plug-in) hibridet, a hatótáv növelt elektromos autót, valamint a tisztán elektromos autót. Elektromos autókat az általunk forgalmazott márkák közül az alábbi gyártók készítenek: Renault, Nissan, Peugeot, Toyota, Kia, Opel. Az imént felsorolt nagy múltú márkák folyamatosan újabb és újabb innovációs és technológiai újításokkal fejlesztik tovább modelljeiket. Éppen ezért nagy hangsúly fektet a vállalkozásunk a folyamatos szakmai tovább képzésekre. Melyeknek köszönhetően, javító műhelyeinkben dolgozó szakembereink, több éves tapasztalattal és szakértelemmel rendelkeznek.

A márkaszervizeinkben mindig a gyártók által előírt megfelelő számítógépes infrastruktúrával rendelkező diagnosztikai berendezéseket, emelőket és célszerszámokat alkalmazzuk, annak érdekében, hogy a legjobb minőséget nyújthassuk ügyfeleink számára.

Ön sem szereti, ha?

Csak az autójának biztosítják a professzionális szaktudást, a kiemelt figyelmet, az eredeti gyári alkatrészeket, és a gondtalan karbantartást. Ez a fajta ügyfélkezelés számunkra is elfogadhatatlan. Cégünk egyik alap filozófiája a maximális ügyfél élmény biztosítása. Ennek érdekében minden szalonunk ügyfél várójában megtalálhatóak: ügyfélbarát vevőszolgálatunk, a kényelmes fotelek, vízautomaták és kávégépek, valamint ingyenes wifi hozzáférést biztosítunk az Ön számára.


Mit érdemes tudni az elektromos autók szervizeléséről?


Az elektromos autók nem csak környezetkímélő képességeik miatt lehetnek vonzóak a vásárlók számára, hanem szervizoldalról is. Hiszen nincs olajcsere, hajtáslánc csere, vezérmű szíj csere, nincsen két tömegű lendkerék, nincsenek azok a mechanikus problémák, amelyek egy hagyományos motor kenési és üzemanyag ellátó rendszerénél jelentkezhetnek. Így fenntartási és üzemeltetési költségük rendkívül gazdaságos.

A villanyautók szervizelése és karbantartása első sorban az elektromos rendszerek ellenőrzésére szorítkozik. Ezekben az autókban sokkal több hardver és szoftver üzemel, mint egy hagyományos személyautóban. Legalább harminc-negyven vezérlőegység figyeli az autó elektromos rendszerét. Éppen ezért az ellenőrzésükhöz, karbantartásukhoz, szervizelésükhöz és javításukhoz fejlett IT azaz számítógépes infrastruktúrával ellátott diagnosztikai rendszer, valamint a gyártók által előírt szigetelt célszerszámok szükségesek. Másrészt elengedhetetlen márkák által folyamatosan biztosított műszaki tovább képzéseken résztvevő szakemberek alkalmazása.


Az időszakos karbantartások során az alábbi pontokat ellenőrizzük az elektromos autóján:


A hivatalos márkaszervizeink által elvégzett időszakos állapotellenőrzés ideális megoldás arra, hogy az Ön elektromos autója mindig a legjobb teljesítményt nyújtsa. Szakembereink átvizsgálják autójának aktuális műszaki állapotát és írásos jelentést állítanak össze, amiben minden szükséges információt megtalál elektromos autója aktuális állapotáról.

 • Első és hátsó lámpatestek és égők állapota
 • Ablaktörlő lapátok minőségének ellenőrzése
 • Első és hátsó szélvédő felületének ellenőrzése
 • Gumiabroncsok felületének állapota
 • Fékbetétek, féktárcsák minősége
 • Futómű állapotának ellenőrzése
 • Ablakmosó folyadék szintjének ellenőrzése
 • Akkumulátorok ellenőrzése diagnosztikai berendezéssel

Kiemelten fontos, hogy egyetlen hibajelzésnél se próbáljuk meg otthon megjavítani személygépjárművünket, mivel akár 300-400 voltos feszültségű áramütés is érhet bennünket. Mindenképpen azt javasoljuk, hogy az ilyen esetek elkerülése érdekében keresse fel hivatalos márkaszervizeinket, ahol megfelelő diagnosztikai berendezésekkel és megfelelő szakszerűséggel rövid határidőn belül elhárítjuk a fennálló problémát.


Mit érdemes tudni a hybrid autók szervizeléséről?


A hybrid modellcsaládok közös eleme a Hybrid Synergy Drive® technológia, ami intelligensen egyesíti a benzinmotor és két villanymotor teljesítményét. Az eredmény: rendkívül alacsony fogyasztás és szinte teljesen zajtalan autózás.

A teljesítmény és a fogyasztás tökéletes egyensúlya érdekében ez a kifinomult rendszer folyamatosan ellenőrzi a külső és belső körülményeket – magát a hajtásrendszert pedig márka szervizeinkben időszakos átvizsgálás során a hybrid-specialista szakembereink ellenőrzik nagy figyelemmel, hogy az elkövetkező évek során is kifogástalanul működjön.

Fokozott odafigyelést és rendszeres karbantartását javasoljuk mindig a kedves ügyfeleinknek. A hibrid modelleknél a két villanymotor mellett a hagyományos belső égésű motornak a karbantartására kiemelt figyelmet fordítunk az évenkénti szervizelés során.


Az időszakos karbantartások során az alábbi pontokat ellenőrizzük az hibrid autóján:


A hivatalos márkaszervizeink által elvégzett évenkénti Hybrid Állapotellenőrzés ideális megoldás arra, hogy az Ön hybrid autója mindig a legjobb teljesítményt nyújtsa. Szakembereink az egész hybrid rendszert átvizsgálják, és írásos jelentést állítanak össze, amiben minden szükséges információt megtalál hybrid autója aktuális állapotáról.

 • A hybrid rendszer diagnosztikai vizsgálata.
 • Az akkumulátor állapotának vizsgálata.
 • Az akkumulátor szigetelésének vizsgálata.
 • A kiegészítő akkumulátor töltési tesztje.
 • A hűtőrendszer ellenőrzése.


És, hogy miért válasszon minket?


Az környezet kímélő autók technológiája olyan komplex tapasztalatot és szakmai felkészültséget igényel, amit csakis hivatalos márkaszervizeink szaktudása és felkészültsége képes biztosítani az Ön által elvárt nyugalmat, valamint azt a figyelmet, amit Ön és autója is megérdemel.

Biztosíthatjuk, hogy hozzáértő módon végezzük az elektromos és hybrid autók szervizelését és karbantartását, így ön problémamentesen autózhat egész évben. Valamint, ha Ön nálunk végezteti el autója éves karbantartását, akkor egyes márkáink esetében a gyártók 1 év ingyenes országúti segély szolgálatot biztosítanak. Egyéb felmerülő kérdésében is szakértő segítséget nyújtunk Önnek. Alkatrészek és tartozékok teljes kínálatát is megtalálja nálunk; bármire is támad igénye, csak forduljon hozzánk bizalommal!

Ha arra vágyik, hogy még sok éven át gondtalanul élvezhesse az környezetbarát autózást, akkor ne feledje: ha elektromos vagy hybird szervizre van szüksége, a márkaszervizeinkben mindig örömmel látjuk!

iratkozzon fel hírlevelünkre!

A böngészője elavult!

A tökéletes böngészési élmény eléréséhez, kérjük töltse le a Google Chrome / Firefox böngészők valamelyikét.

Google Chrome Mozilla Firefox

×