Már három telephelyen Győr-Mosonmagyaróvár-Sopron

Hírlevel
Kövessen minket a Facebook-on!
hírek
2018.01.15.
 Új generációs önvezető kísérleti járművet mutatott be a világ leginnovatívabbnak tartott autógyártója, a robotikai, jármű automatizálási, és a mesterséges intelligenciát érintő fejlesztések területén...

2017.11.22.
 A Toyota Mobilitási Alapítvány 4 millió dolláros (1 milliárd 60 millió forint) felhívást tett közzé azzal a céllal, hogy kiszélesítse az alsó végtagokat érintő paralízissel élő emberek globális mobilitásának...

2017.11.20.
 A nemzetközi szinten is jegyzett népszerű hazai énekes, Király Viktor immár egy éve egy környezetbarát hibrid Toyota C-HR-rel autózik. Az előadót az elmúlt időszakban hétről hétre a Sztárban sztár...

Hírek

Újabb díjat zsebelt be a Lexus Hibirid szuper sport kupéja

2017.05.23.

 A Lexus lenyűgöző szupersport kupéja, az LC ezúttal ismét Amerikában kapott rangos elismerést: ezúttal a Texas Legjobb Nagy Teljesítményű Kupéja” díjat ítélték a világszerte elképesztően sikeresnek bizonyuló modellnek. A díj már csak azért is fontos a japán luxusmárka számára, mert Amerika az, ahol a Lexus megszületett, jóllehet az elmúlt közel harminc évben Európa és Ázsia prémiumautó vásárlóinak szívét is meghódította.

 

 

A Toyota luxus márkája, a mára a világ vezető prémium hibrid autógyártójaként ismert Lexus közel harminc évvel ezelőtt Amerikából indult hódító útjára az akkor a luxusautó kategóriát teljesen újrafogalmazó Lexus LS-sel, amelynek legújabb generációja nemrég tartotta premierjét hazánkban. A japán prémium gyártó, amely több, mint egy évtizede a környezetbarát hibrid technológia úttörője, a modelljeiben bemutatkozó forradalmi technológiák és innovációk sora, valamint legendás megbízhatósága, és nem utolsó sorban futurisztikus, letisztult formavilága révén elképesztő ütemben növeli világszintű érétkesítéseit.

 


Miután a Lexus egymaga több hibrid autót értékesített világszerte, mint a többi prémium gyártó együtt véve, a hazai márkakereskedésekbe is idén megérkező vadonatúj szupersport kupéjában, az LC-ben bemutatta a világ első Többfázisú Hibrid Rendszerét, a világ eddigi legfejlettebb hibrid hajtását, amelyet azóta az új zászlóshajója, az LS luxus szedán is megkapott. Az elképesztően látványos dizájn és luxuskivitelű utastér mellett többek között az ez által a hibrid rendszer által produkált teljesítmény volt az, amely a texasi zsűrire is a legnagyobb hatást gyakorolta. A 2017-es Auto Roundup kiállításon a Texasi Autós Szakírók Egyesülete (TAWA) a vadonatúj Lexus LC 500h modellt tüntette ki a „Texas Legjobb Nagy Teljesítményű Kupéja” díjjal.

 

 

„Az LC 500h modellt olyan autónak terveztük, amelynek teljesítményéhez a grand touring kupéktól elvárt stílus és kézműves kidolgozás társul.” – mutat rá Jeff Bracken, a Lexus csoport alelnöke és ügyvezető igazgatója. „Így született meg e káprázatos kupé gyönyörű vonalvezetésű karosszériája, elegáns, luxuskivitelű utastere és magával ragadó vezetési élménye. A texasi győzelem nagy elismerés az LC 500h számára, az pedig kifejezetten megtisztelő, hogy ezt a díjat egy ilyen elismert testület ítélte oda.”

 

 


A Lexus LC zászlóshajó-kupé új fejezetet nyit a márka történetében, hiszen szemet gyönyörködtető formáival, élvezetes teljesítményével, kényelmével és prémium minőségével a grand touring kupék nemzetközi mezőnyének teljes jogú tagjává vált. Ráadásul a Lexus LC olyan választási lehetőséget kínál, amit egyetlen más prémium kupé sem: a vásárlók nemcsak az LC 500 nagy teljesítményű V8-as motor mellett dönthetnek, hanem az LC 500h új generációs Multi Stage Hybrid hajtásláncát is megrendelhetik. A Lexus mérnökei mindkét erőforrást arra tervezték, hogy kimagasló vezetési élményt nyújtsanak, amihez az LC 500h esetében még hihetetlen üzemanyag-takarékosság is társul.

 


Azzal, hogy a Lexus a szupersport kupé kategóriában is kínál hibrid hajtást, nem csupán hű marad alapvető értékeihez, és vezető prémium hibrid gyártó státuszához (Magyarországon például az eladott Lexus modellek 98%-a hibrid), de egyben az egyetlen olyan luxusmárka, amelynek minden modellje elérhető hibrid technológiával.
 

forrás:Toyota Central Europe Kft. - hivatalos sajtóközleménye

Akciók | Új autók | Ajánlatadó | Szervizszolgáltatások | Szerviz időpont kérés | Szolgáltatások | Használt gépjárművek | Hírek, újdonságok | Álláslehetőség | Kapcsolat
weboldal tervezés: IRQ