Hírek, újdonságok
Kövessen minket a Facebook-on!
hírek
2018.05.17.
     Kínában fényképezték le mindenféle álcázás nélkül a francia szabadidő-autó átalakított megjelenésű változatát.

2018.04.06.
   A Renault városi kiskocsija az idén már hatéves lesz, így már az idén várható az utód, amelyről érdekes módon eddig nem készültek értékelhető kémfotók.

2018.03.08.
     Elölről lehet beszállni az utastérbe egy rámpán keresztül, így akadálymentes az EZ-GO belsejének megközelítése.

Hírek

GÉMOSZ Díjátadó-Az Iniciál Autóház Kft. az év márkakereskedése -

2017.06.15.

 

 

Idén ünnepli megalakulásának 15. évfordulóját a Gépjármű Márkakereskedők Országos Szövetsége (GÉMOSZ), amely ebből az alkalomból Nívódíjat alapított.

 

 

 

A GÉMOSZ Nívódíj odaítéléséről egy e célra felállított független szakmai biztosság döntött, melynek tagjai a bankok, biztosítók, lízingcégek, olaj és festék forgalmazók vezető tisztségviselői, akik a márkakereskedésektől, illetve márkaszervizektől beérkezett javaslatok alapján, titkos szavazással hozták meg végső döntésüket.

 

Gablini Gábor a GÉMOSZ elnöke szerint a díj segítheti a vásárlók eligazodását például a márkakereskedések, a márkaszervizek között azzal együtt, hogy ma már a vevő nyugodt szívvel bemehet bármelyik autókereskedésbe. A GÉMOSZ ezzel a Nívódíjjal szeretné továbbra is megerősíteni a márkakereskedésekben zajló autóvásárlások biztonságát, és tovább növelni a vásárlókban a márkakereskedések és a szakmával együttműködő partnerek iránti bizalmat.

 

Az Iniciál Autóház Kft. az év márkakereskedése megosztott második díját nyerte el.

 


Taródy Zsolt az Inicial Autóház Kft. ügyvezető-tulajdonosa szerint egy ilyen Nívó díj kiérdemeléséhez mind szakmailag, mind emberileg, mind az üzleti tisztesség területén meg kell felelni. Az Inicial Autóház Kft. egységei, az ott dolgozó kollegák egy célért vannak, az ügyfél elégedettségért. Taródy Zsolt ügyvezető elmondta, hogy ez az elismerés további kifogástalan munkára és fejlődésre kötelezi őt.
 

Nézze meg a helyszínen készített videó összefoglalót

 

forrás: Iniciál Autóház Kft.- sajtóközlemény