Hírek, újdonságok
Kövessen minket a Facebook-on!
hírek
2018.07.04.
 A fotókon egyelőre kevés látszik az új Clióból, de a körvonalak alapján drámai stílusváltásra nem kell számítanunk. Ez persze nem is meglepő: a kis Renault jelenleg is népszerű, a maga kategóriájában...

2018.05.17.
     Kínában fényképezték le mindenféle álcázás nélkül a francia szabadidő-autó átalakított megjelenésű változatát.

2018.04.06.
   A Renault városi kiskocsija az idén már hatéves lesz, így már az idén várható az utód, amelyről érdekes módon eddig nem készültek értékelhető kémfotók.

Hírek

Bemutatkozott ZOE és az új Koleos

2017.06.23.

 Premier előtt mutatkozott be Győrben az új Renault Koleos és a Renault ZOE. Taródy Zsolt, az Iniciál Autóház Kft. ügyvezető igazgatója VIP ügyfeleknek tartott rendezvényen azt mondta, a francia autógyártó az elmúlt 25 év legnagyobb kalandján, és a legjobb döntésein van túl.

 

 

 

A cég a változás jegyében teljesen átformálta a rendszereit, a termékeken keresztül az ügyfélélményt jelentő szalonokig. Hozzátette: a folyamatos technológiai fejlesztések mellett a környezetvédelem is egyre nagyobb szerepet játszik a Renault mindennapjaiban, így a termékoffenzívával szinte alig lehet lépést tartani. Wachtler Tamás, a Renault Hungaria vezérigazgatója utalt arra, a modellskálát az élet legfontosabb pillanatai köré építették fel, mint például a szerelem, a felfedezés, a család, a munka vagy éppen a játék. De nem csak az autók, az ügyféligények is változtak, amely a szalonok kialakítására is hatással volt. A teljesen megújult győri központban ma már a legkorszerűbb elektronikai berendezések is segítenek a választásban, a külső megjelenés pedig a Forma 1-es autók színvilágát tükrözi; ezzel a dizájnnal elsőként a kisalföldi megyeszékhelyen találkozhatnak az ügyfelek.

 

 

 

A vezérigazgató szerint azzal, hogy az Egyesült Államok kilépett a párizsi klímaegyezményből, a környezetbarát megoldások szerepe egyre inkább felértékelődik – a globális felmelegedés kockázatát és közvetlen környezetünk légszennyezettségét azonban minden egyes eladott elektromos autó csökkenti. Éppen ezért a Renault már az autóipari válság kellős közepén több mint 4 milliárd eurót fektetett ezekbe a járművekbe, aminek meg is lett az eredménye: ma már minden második eladott elektromos autó a világon az vagy egy Renault vagy egy Nissan, a ZOE pedig Európában örvend nagy népszerűségnek.

 

 

A fejlett hajtásnak köszönhetően az autó kilométerköltsége háromszor kevesebb, mint egy dízel Cliónak, és ötször alacsonyabb, mint benzines társának. Wachtler Tamás utalt arra, Magyarország is csatlakozott ahhoz a programhoz, amelynek köszönhetően 120 ezer töltőállomás létesülhet Európában az autópályák és a főutak mellett, ami azt jelenti, hogy az elektromos autókat körülbelül 60 kilométerenként lehet majd feltölteni. A ZOE egyébként egy feltöltéssel 400 km megtételére képes.

 

 

 

Wachtler Tamás elmondta: az új Renault Koleos egy ízig-vérig városi terepjáró, egy felsőkategóriás SUV, tele a legkülönfélébb extrákkal. Fűthető és hűthető első ülések, LED-lámpák, hatalmas navigációs képernyő, automata sebességváltó, 4×2-es vagy 4×4-es hajtás, Bose hifirendszer, stb. A kocsi a terepen is megállja a helyét, elöl 19, hátul 23 fokos szögben tud dőlni, hasmagassága pedig 26 centiméter.

 

A rendezvény végén a meghívott vendégeknek volt lehetőségük arra is, hogy beüljenek az új autókba, aki pedig inkább az utakon szeretné kipróbáni a Koleost vagy éppen a ZOÉ-t, tesztvezetésre is jelentkezhetett.

 

Nézze meg a rendezvényen készült videóösszeállítást!

forrás:Győr+ méda

 

forrás:https://o2hir.hu/bemutatkozott-zoe-es-az-uj-kaleos/