Hírek, újdonságok
Hírlevel
Kövessen minket a Facebook-on!
hírek
2018.02.09.
  A RS eleve nem rossz alapokra építkezik, de kisebb motorral vajon tudja e tartani a lépést a háromszáz lóerő feletti kompaktokkal?

2018.01.19.
   Szeretik a vásárlók a Capturt, amelyet most megújult formájában vizsgáltunk.

2017.11.16.
 A Renault-nak most sem megy rosszul, de 2022-ig 40%-os növekedést szeretne elérni a cég vezetése, a jelenleginél is magasabb, 7%-os nyereséghányaddal. Elsősorban Kínában, Oroszországban és Iránban...

Hírek

Bemutatkozott ZOE és az új Koleos

2017.06.23.

 Premier előtt mutatkozott be Győrben az új Renault Koleos és a Renault ZOE. Taródy Zsolt, az Iniciál Autóház Kft. ügyvezető igazgatója VIP ügyfeleknek tartott rendezvényen azt mondta, a francia autógyártó az elmúlt 25 év legnagyobb kalandján, és a legjobb döntésein van túl.

 

 

 

A cég a változás jegyében teljesen átformálta a rendszereit, a termékeken keresztül az ügyfélélményt jelentő szalonokig. Hozzátette: a folyamatos technológiai fejlesztések mellett a környezetvédelem is egyre nagyobb szerepet játszik a Renault mindennapjaiban, így a termékoffenzívával szinte alig lehet lépést tartani. Wachtler Tamás, a Renault Hungaria vezérigazgatója utalt arra, a modellskálát az élet legfontosabb pillanatai köré építették fel, mint például a szerelem, a felfedezés, a család, a munka vagy éppen a játék. De nem csak az autók, az ügyféligények is változtak, amely a szalonok kialakítására is hatással volt. A teljesen megújult győri központban ma már a legkorszerűbb elektronikai berendezések is segítenek a választásban, a külső megjelenés pedig a Forma 1-es autók színvilágát tükrözi; ezzel a dizájnnal elsőként a kisalföldi megyeszékhelyen találkozhatnak az ügyfelek.

 

 

 

A vezérigazgató szerint azzal, hogy az Egyesült Államok kilépett a párizsi klímaegyezményből, a környezetbarát megoldások szerepe egyre inkább felértékelődik – a globális felmelegedés kockázatát és közvetlen környezetünk légszennyezettségét azonban minden egyes eladott elektromos autó csökkenti. Éppen ezért a Renault már az autóipari válság kellős közepén több mint 4 milliárd eurót fektetett ezekbe a járművekbe, aminek meg is lett az eredménye: ma már minden második eladott elektromos autó a világon az vagy egy Renault vagy egy Nissan, a ZOE pedig Európában örvend nagy népszerűségnek.

 

 

A fejlett hajtásnak köszönhetően az autó kilométerköltsége háromszor kevesebb, mint egy dízel Cliónak, és ötször alacsonyabb, mint benzines társának. Wachtler Tamás utalt arra, Magyarország is csatlakozott ahhoz a programhoz, amelynek köszönhetően 120 ezer töltőállomás létesülhet Európában az autópályák és a főutak mellett, ami azt jelenti, hogy az elektromos autókat körülbelül 60 kilométerenként lehet majd feltölteni. A ZOE egyébként egy feltöltéssel 400 km megtételére képes.

 

 

 

Wachtler Tamás elmondta: az új Renault Koleos egy ízig-vérig városi terepjáró, egy felsőkategóriás SUV, tele a legkülönfélébb extrákkal. Fűthető és hűthető első ülések, LED-lámpák, hatalmas navigációs képernyő, automata sebességváltó, 4×2-es vagy 4×4-es hajtás, Bose hifirendszer, stb. A kocsi a terepen is megállja a helyét, elöl 19, hátul 23 fokos szögben tud dőlni, hasmagassága pedig 26 centiméter.

 

A rendezvény végén a meghívott vendégeknek volt lehetőségük arra is, hogy beüljenek az új autókba, aki pedig inkább az utakon szeretné kipróbáni a Koleost vagy éppen a ZOÉ-t, tesztvezetésre is jelentkezhetett.

 

Nézze meg a rendezvényen készült videóösszeállítást!

forrás:Győr+ méda

 

forrás:https://o2hir.hu/bemutatkozott-zoe-es-az-uj-kaleos/