Hírlevel
Kövessen minket a Facebook-on!
hírek
2017.11.17.
 A Peugeot ma már a legtucatabb tucatautók egyik gyártója – hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a cég egyike a legrégebbi autógyártóknak. Az L45 jelzésű versenyautójuk pedig több mint száz...

2017.10.11.
 A Peugeot tavaly májusban készítette el a virtuális L500 R HYbrid Vision Gran Turismo versenyautót, amelyet most továbbfejlesztett. Hamarosan a boltokba kerül a legendás versenyzős játék új része...

2017.09.29.
 Az utóbbi években egyre több gyártó fedezi fel a közepes pickup-piacot, így vagy úgy. A VW maga fejlesztette ki az Amarokot, a Fiat viszont Mitsubishi L200-asokat kezdett árusítani saját jelvénye...

Hírek

Kiszivárgott fotón látható a hamarosan érkező Peugeot 308 GTI

2017.05.16.

 Vélhetően szándékosan szivárogtak ki idő előtt a Peugeot 308 GTi modelléről készült képek, amiket a cég spanyol részlege töltött fel a twitterre, majd röviddel a kikerülés után már el is távolították azokat az oldalról.

 

 

Szerencsére azonban nem voltak olyan gyorsak a képek eltávolításával, mint a Motor1 szemfüles kollégái, így már azelőtt birtokukban voltak a képek, mielőtt a Twitterről lábuk kelt volna.

 

A GTI modellről készült fotók alapján tisztán látszanak a finomabb változtatások, melyek legtöbbje az autó elején érhető tetten a hűtőmaszkon és annak környékén. A kék és fekete színkombináció továbbra is megmaradt, megtartva ezzel a GTI jellegzetes virgoncságának szemekre ható optikai látványát.

A 308 GTI meghajtásáról a legújabb hírek szerint teljesen új fejlesztésű, vagy csak szimplán felfrissített motorok gondoskodhatnak. Legyen szó bármelyik elv alkalmazásáról, biztosra vehető, hogy az új modellben az erőforrás több erőt lesz képes mozgósítani, mint az elődmodell motorja, ami annyit tesz, hogy az 1.6 literes egység 270 lóerőnél és 330 Nm-es teljesítményét felül fogja múlni. Így az új GTI akár 290 – 300 lóerővel és 350 nm-es nyomatékkal is rendelkezhet.

 

 

Egyes híreszteléssekkel ellentétben a következő 308 GTI nem fogja megkapni a néhány évvel ezelőtt bemutatott 500 lóerős teljesítményre képes Hybrid 308 R hajtásláncát. Azonban az, akinek a 308 GTI kevésnek bizonyul, még nem kell feladnia a reményt, ugyanis amikor 2016 novemberében megkérdezték a Peugeot vezetőjét, hogy alkalmazni fogják-e a jövőben ezt a hajtásrendszert, ő azt válaszolta: „Érdemes a 308 GTI-nél erősebb autót készítenünk? Egyelőre még nem tudom, de rajta vagyok az ügyön, és megvizsgálok minden lehetőséget egy erősebb modell elkészítésére”.

 

forrás:http://auto-live.hu/auto/kiszivargott-foton-lathato-a-hamarosan-erkezo-peugeot-308-gti/