X-Trail

AZ ÚJ NISSAN  X-TRAIL - KALANDRA FEL!

 

Akár arról van szó, hogy elmenekül a városból a hétvégén, vagy arról, hogy elvégezze a napi feladatait, az új, letisztult külsejű, tágas és innovatív Nissan X-Trail minden feladatra alkalmas. Az új Nissan X-Trail a csúcstechnológia és a kifinomult formaterv tökéletes kombinációja.

 


LETISZTULT, MINT EGY CROSSOVER, ÉS STRAMM, MINT EGY SUV

 

Crossover? Vagy SUV? Egyik sem: ez az új Nissan X-Trail. A Nissan crossover-autókra jellemző letisztult, kecses külsőt és az SUV-k strapabírását egyesítő új Nissan X-Trail egyszerre dinamikus és elegáns. Kecses vonalak, kerek ívek, kalandor külső; az utasok pedig rajongani fognak a látványért az elektromos napfénytetőn át. A bumeráng alakú hátsó lámpák, illetve a 19 colos könnyűfém abroncsok feledhetetlen külsőt kölcsönöznek az új Nissan X-Trailnek.
 


BÁRHOVÁ IS VETŐDIK, KAPCSOLATBAN MARADHAT A KÜLVILÁGGAL

 

Maradjon kapcsolatban a külvilággal! Az új NissanConnect rendszer egyszerre kínál kiváló minőségű hang-, navigációs és telefonkihangosító szolgáltatást. Használata pedig rendkívül egyszerű a 7 colos, visszaverődés-gátlóval bevont érintőképernyőn.

 

A Google Search, a Trip Advisor, a Facebook, a Tune in és a Twitter alkalmazásokkal minden városban helyinek érezheti magát, elolvashatja a legfrissebb híreket, és kapcsolatban maradhat a barátaival. A rendszer része a Bluetooth-telefonkihangosító és -hangszolgáltatás, az SD-kártya-alapú térkép, a mérésintegrálás, illetve a tartalék hangbemenet (Aux-in) és az USB-bemenet.

 

 

Emellett számos szolgáltatás áll még rendelkezésre: a Google Helyek© funkciója, közlekedési előrejelzések és újratervezés, parkolási és üzemanyag-információk, időjárás-előrejelzés – az új X-Trailben minden megvan a következő kalandhoz.
 

AZ AUTÓ, AMI VIGYÁZ ÖNRE

 

AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG

 

Az új Nissan X-Trail most olyan fejlett technológiákat kínál, melyekbiztonságos vezetést eredményeznek bármilyen vezetési körülmény között: Sávelhagyás-jelzés, Automata vészfékező rendszer, Közúti jelzések felismerése, Automata távolsági-fényszóró kapcsolás.

 

NISSAN MENETDINAMIKAI RENDSZER

 

Nagy sebességnél az Aktív nyomvonal-szabályozás funkció segít az autót az úton tartani, az Aktív menet-szabályozás pedig kényelmet biztosít a hullámos vagy göröngyös utakon is. Az X-Tronic aktív motorfék biztonságos megállást tesz lehetővé.

 

AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS

 

A legnagyobb biztonságot garantáló felszereltségi szinttel az új Nissan X-Trail egyedül beparkol és figyelmeztet, ha a vezető fáradtságát érzékeli. A Holttér figyelés és a Mozgó tárgyak észlelése funkciók biztonságot nyújtanak, míg az új NissanConnect a szórakoztató rendszerek és csatlakoztatott szolgáltatások legjobb minőségét kínálja.


Letölthető dokumentumok:Friss hírek

   2017.10.14-én a Nissan elnyerte az Ozone Televízió...
   A Nissan elektromos ökoszisztémája beindítja az elektromos...

Hírlevél feliratkozás

Szeretne értesülni a legfrissebb akciókról, újdonságokról? Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN MINKET A FACEBOOK-ON!©2010 INICIÁL Autóház Kft.