Új Juke

SPORTOS ÉS ATLETIKUS CROSSOVER-MEGJELENÉS

 

Semmi sem lassíthatja le. Nagyobb teljesítménnyel és határozottabb crossoveres jellemzőkkel az új NISSAN Juke nagyobb hasmagasságot, magas derékvonalat és nagy kerékdobokat kínál. Az erősen ívelt szélvédő és a rejtett hátsó kilincsek is hangsúlyozzák rendkívül aerodinamikus formavilágát. Élvezze a kemény és félelmet nem ismerő megjelenést. Most két új erőteljes színből is választhat (napsárga és indigó kék), így soha nem marad észrevétlen.

 

EXKLUZÍV FORMAVILÁG

 

Azért, hogy az új NISSAN Juke még eredetibb legyen, a NISSAN néhány elemen ráncfelvarrást végzett: újratervezték a hűtőrácsot, illetve új első és hátsó lökhárítót kapott az autó. Ezenkívül indexet helyeztünk a tükörházba, és vadonatúj, 18 colos könnyűfém kerekekkel biztosítjuk a még nagyobb hatást.

 

TÁGAS TÉR HÁTUL, EGÉSZEN A TETŐIG

 

Az új Nissan Juke nem ismer határokat. A nagyméretű, nyitható üvegtető fénnyel és friss levegővel árasztja el az utasteret, és tágas környezetet teremt. És mivel a helyből soha nem elég, 40%-kal megnöveltük a csomagteret (mely így 354 literes lett).

 

 

INTUITÍV FEDÉLZETI KIJELZŐ

 

Még intuitívabb és még több kapcsolatot tesz lehetővé. Az új NISSAN Juke az eddigi legnagyobb NissanConnect kijelzővel érkezik. Az 5,8 colos érintőképernyős kijelzőn egyszerűen böngészhet a menükben, és kapcsolhat át a telefon, a zene és a vezetési információk között, amint telefonját csatlakoztatta Bluetooth vagy USB segítségével. Tökéletes navigációs élményben lehet része, hiszen a GOOGLE™ SEND TO CAR szolgáltatásával otthon megkeresheti a célállomást, majd onnan elküldheti a fedélzeti számítógépre; megnézheti az időjárás-előrejelzést, az üzemanyagárakat, a járatinformációkat és a Hasznos Helyeket a Google™ Maps szolgáltatásban.

 

TECHNOLÓGIA AZ ÖN BIZTONSÁGÁÉRT

 

Az Aktív Biztonsági Pajzs technológia segítségével láthatja és elkerülheti az esetleges akadályokat. A sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, a holttérfigyelő és a mozgó tárgyak észlelése villogó fénnyel és hangjelzéssel figyelmezteti Önt, ha valami közeledik. Egy autó, amit nem lát? Egy állat keresztezi az utat? Az új NISSAN Juke-ban megtalálható fejlesztéseknek köszönhetően a technológia valóban az Ön szolgálatában áll.


Letölthető dokumentumok:Hírlevél feliratkozás

Szeretne értesülni a legfrissebb akciókról, újdonságokról? Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN MINKET A FACEBOOK-ON!©2010 INICIÁL Autóház Kft.