Qashqai

 

 

A TELJESEN ÚJ QASHQAI

 

Minden idők legizgalmasabb Qashqai modellje forradalmat indított el,most pedig kihívó, új formában visszatér, hogy fejlett, intuitív technológiájával, modern multimédia szolgáltatásaival, dinamikus futóművével és kitűnő kezelhetőségével teljesen a vezető kezébe adja az irányítást. Tapasztalja meg Ön is a QASHQAI nyújtotta intenzív élményt: ismerje meg az egyedülálló városi crossovert.

 

EGY DRÁMAI MEGÚJULÁS

 

Letisztult funkcionalitás merész, sportos és tekintélyt parancsoló bármilyen terepen. Az új városi triatlonista: minden idők leginnovatívabb QASHQAI modellje. Borotvaéles és büszkén provokatív profi ljával még jobban emlékeztet egy ragadozóra. Az eredeti crossover visszatért, és jobb, mint valaha.

 

TEGYEN EMLÉKEZETES BENYOMÁST

 

Fényűző utastér, amely körülveszi a grafit szürke bőr belső kitűnő tartást adó és deréktámasszal ellátott vezetőüléssel, térdpárnákkal, valamint hangulatvilágítással kényezteti Önt. Lenyűgöző környezet, amelyből nem akar majd kiszállni.

 

 

FEDEZZE FEL A TECHNOLÓGIA ÁLTAL ÉLETRE KELTETT VEZETÉSI ÉLMÉNYT
 

Ismerje meg a Nissan legmodernebb Aktív Biztonsági Pajzs rendszere által nyújtott nyugalom érzését. A QASHQAI 8 különböző - kamerákkal és érzékelőkkel kiegészített - biztonsági rendszert kínál, amelyek egymással együttműködve garantálják, hogy Ön minden helyzetben magabiztosan ura legyen az autójának.

 

VEGYE KÖNNYEDÉN

 

A 4 Kamerával felszerelt 360 fokos parkolókamera panorámaképet ad a QASHQAI környezetéről, így a tolatás és a parkolás gyerekjáték. Válassza a madártávlati nézetet, tekintse meg az autó felülnézeti képét, majd parkolás közben kapcsoljon át valamelyik kettős nézetre – ha egyszer kipróbálja, soha nem akar lemondani róla!

 

ÉLVEZZE A REAKCIÓKAT

 

Magabiztos autózás: a QASHQAI egyszerűen kezelhető menetdinamikai vezérlése biztonságosabbá teszi a vezetést. A Nissanmenetdinamikai rendszere közvetlen és élvezetes kezelhetőséget biztosít. A Karosszéria mozgásának szabályozása a felfüggesztés csillapítását kiegészítve gondoskodik a kényelmesebb rugózásról.


Letölthető dokumentumok:Friss hírek

    A Nissan legújabb plakátkampánya 26 egyedi felületen...
     GENF (2018. március 6.) – A mai napon...

Hírlevél feliratkozás

Szeretne értesülni a legfrissebb akciókról, újdonságokról? Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN MINKET A FACEBOOK-ON!©2010 INICIÁL Autóház Kft.