Pulsar

 

 ÁRAMVONALAS ÍVEK

Stílus az úton

 

Szeretne egy olyan autót, amelyik tükrözi mindennapi életének ritmusát? Ne keressen tovább! Az új Nissan Pulsar tökéletes társa lesz dinamikus, mindenkit megragadó formavilágával. Finoman kidolgozott karosszériája és oldalsó ívei olyan sportos külsőt kölcsönöznek, amivel magabiztosan vághat neki az útnak.

 

IZGALMAS FORMAVILÁG

Finomhangolva a tökéletes külsőért

 

Az új Nissan Pulsar formavilága eleganciát visz minden apró részletbe. Exkluzív vonalaihoz tökéletesen illeszkednek a tekinteteket vonzó ködlámpák és az oldalsó, krómkeretes ablakok. A hátsó légterelő és a V alakú hűtőrács sportos, agresszív külsőt kölcsönöznek, melyet LED-es hátsó és első lámpák egészítenek ki. Válasszon a gyémántfejjel vágott könnyűfém keréktárcsák közül, és biztos lehet benne, hogy mindenki meg fog fordulni Ön után!

 

KIVÉTELESEN TÁGAS

Semmit nem kell otthon hagynia – még a kényelmet sem!

 

Az új Nissan Pulsar tervezése során nemcsak Önre gondoltunk, hanem utastársaira is. A kategóriájában legtágasabb belső teret mindenki értékelni fogja, még a hátul ülők is, akiknél hatalmas a lábtér. Az osztályában leghosszabb tengelytávnak köszönhetően azonban ez nem megy a csomagtérméret rovására. A nyitott és tágas belső tér remek kilátást biztosít minden irányba. Lélegezzen, nyújtózkodjon és lazítson: ehhez is bőven elég a hely!
 

 

INTELLIGENS STOP/START - TECHNOLÓGIA

Alacsony fogyasztás a hatékony vezetésért

 

Nincs több felesleges motorjáratás! Az új Nissan Pulsar Stop/Start-rendszerrel van felszerelve, mely automatikusan leállítja és újraindítja a motort, amikor Ön megáll, majd elindul. A motorjáratás idejének csökkentése a károsanyag-kibocsátást és a fogyasztást is jelentősen mérsékli. Jó a környezetnek, jó az Ön pénztárcájának: egyes innovációk valóban mindenkinek kedveznek.

 

ÚJ NISSANCONNECT RENDSZER

Kapcsolattartás vezetés közben is

 

A NissanConnect rendszer segítségével gyorsan hozzáférhet a szükséges adatokhoz az intuitív, 5.8 colos érintőképernyő segítségével: az alkalmazások szinkronizálása révén útközben is követheti a közösségi hálózatokat és híreket, és megnézheti az időjárás-előrejelzést. Akár kedvenc zenéit szeretné meghallgatni – a rádión, illetve Bluetooth- vagy USB-kapcsolaton keresztül –, útvonaltervet szeretne készíteni vagy kapcsolatba szeretne lépni barátaival: minden lehetőség kéznél van.

 

NISSAN INTELLIGENS PARKOLÓASSZISZTENS

Intelligens újítás az utcára

 

A parkolás még soha nem volt ilyen egyszerű, mint az új Nissan Pulsarral! A 360°-os tolatókamera felülnézetből mutatja az autót, így pontosan láthatja, hogyan kell beállnia a parkolóhelyre. Négy, széles látószögű kamerájának köszönhetően a felső nézetből az oldalsó vagy hátsó nézetre is átválthat, mely különösen hasznos párhuzamos parkolásnál. Nem kell tovább időt pazarolni a helykeresésre: bárhová beállhat!

 


 


Letölthető dokumentumok:Friss hírek

    Futurisztikus SUV-tanulmánnyal ment a Nissan a Detroiti...
   A Nissan Micra büszke partnere lett a KFC-nek egy...

Hírlevél feliratkozás

Szeretne értesülni a legfrissebb akciókról, újdonságokról? Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN MINKET A FACEBOOK-ON!©2010 INICIÁL Autóház Kft.