NT400 Plató kabin

VÁLASSZON CSAPATTÁRSAT

 

A NISSAN NT400 CABSTAR A LEGKIVÁLÓBB SZÁLLÍTÓ JÁRMŰ BÁRMELY VÁLLALKOZÁS SZÁMÁRA. Mindegy, hogy Ön egy nagyvállalt képviselője, vagy saját vállalkozását vezeti, az NT400 Cabstar meg fog felelni az igényeinek. Kompakt külső mérettel ötvözi a maximális rakteret, optimális hatékonyságot biztosít, emellett alacsony fenntartási költségek és páratlan irányíthatóság jellemzi az emelkedőkön és a kanyarokban is, a rakomány súlyától függetlenül. Univerzális megoldást jelent, bármilyen formájú és méretű rakományról is legyen szó. Helyezze magát kényelembe az új munkahelyén!

 

A VÁLLALATA SZÁMÁRA AZ NT400 CABSTAR JELENTI A MEGOLDÁST
 

Nagyszerű TULAJDONSÁGAINAK köszönhetően az NT400 CABSTAR a kiskereskedőktől a nagyvállalatokig minden vállalkozás kedvenc teherautója lesz. A maximális hatékonyság figyelembe vételével kifejlesztett CABSTAR olyan értékes tulajdonságokkal rendelkezik, mint az alacsony üzemeltetési költség, a kompakt külső méretekhez társuló maximális raktér és a kivételesen jó irányíthatóság. Bármit is szállít, az NT400 CABSTAR széles választékában biztosan megtalálja az Ön igényeinek megfelelő változatot. A CABSTAR háromféle (2,5 m, 2,9 m és 3,4 m) tengelytávval és három különböző, az Euro 5-ös előírásokat teljesítő motorral rendelhető. A korábbi változatnál 22%-kal alacsonyabb üzemanyag-fogyasztással, nagy teljesítményű motorral, szimpla vagy dupla fülkével, valamint felépítmények széles választékát lehetővé tevő alvázzal rendelkező NT400 CABSTAR megvásárlása a legokosabb üzleti döntések közé tartozik. A 3,5 tonnás változatok teherbírása akár 1 830 kg is lehet, ami kiemelkedő a kategóriában.

 

TEGYE HATÉKONYABBÁ ÜZLETMENETÉT

 

AZ INTELLIGENS, MODERN ÉS RENDKÍVÜL JÓ HELYKIHASZNÁLÁSÚ NT400 CABSTAR korszerű kialakítása tágas fülkét és kiemelkedően nagy rakteret biztosít, meglepően rövid tengelytáv mellett. Az NT400 CABSTAR kompakt karosszériája és hihetetlenül tágas belső tere az üzleti igényeket szolgálja: egy igazi haszongépjármű, amelyet kifejezetten munkavégzéshez alakítottak ki.

 

 

OTTHONOS MUNKAKÖRNYEZET

 

Az NT400 CABSTAR igazán kényelmes teret kínál a munkához. Kompakt külső méretei ellenére a fülke bőséges lábtérrel, fejtérrel és szélességgel rendelkezik, az üléseket pedig kifejezetten a legnagyobb kényelem szem előtt tartásával tervezték. A hatalmas szélvédő nagyszerű kilátást biztosít. Az összhatás egy olyan nyugodt környezet, amely a kényelem és a jó kezelhetőség tökéletes kombinációját nyújtja.

 

LEGYEN TÁJÉKOZOTT MENET KÖZBEN IS

 

A MŰSZAKI INNOVÁCIÓK megkönnyítik a munkavégzést. Az NT400 CABSTAR egyértelmű, kombinált műszeregysége átfogó információkat nyújt, multifunkciós számítógéppel rendelkezik, amely tájékoztatja a vezetőt az olajszintről, az olaj minőségéről, az üzemanyag-fogyasztásról és a következő tankolásig megtehető távolságról. Útközben is folyamatosan kapcsolatban maradhat munkatársaival az NT400 CABSTAR beépített audio szórakoztatórendszerével, amely Bluetooth- és USB-csatlakoztatási lehetőséggel is rendelkezik. Tartsa rendben az összes papírját a sok jól elhelyezett tárhelynek köszönhetően: kitűnő ergonómia a hatékony üzletmenet érdekében.

 

NYUGODTABB VEZETÉS

 

PIHENTETŐ: a kényelmes NT400 CABSTAR csökkenti a stresszt, és javítja az Ön teljesítményét.Az NT400 CABSTAR számos olyan FELSZERELÉSSEL rendelkezik, amelyek jelentősen megkönnyítik a vezetést. Kompakt méreteinek és kis (padkától padkáig - tengelytávtól függően - akár 9,6 méteres) sugarú fordulókörének köszönhetően még szűk helyeken is könnyen irányítható és parkolható, független első felfüggesztései és fogasléces szervokormánya pedig biztonságos és magabiztos kezelhetőséget garantálnak bármilyen sebességnél.

Friss hírek

     Július végétől kapható Japánban a Nissan Leaf...
   Az idén már 11 éves a Nissan sportkocsija, de úgy...


KÖVESSEN MINKET A FACEBOOK-ON!©2010 INICIÁL Autóház Kft.