Juke

SPORTOS ÉS ATLETIKUS CROSSOVER-MEGJELENÉS

 

Semmi sem lassíthatja le. Nagyobb teljesítménnyel és határozottabb crossoveres jellemzőkkel a NISSAN Juke nagyobb hasmagasságot, magas derékvonalat és nagy kerékdobokat kínál. Az erősen ívelt szélvédő és a rejtett hátsó kilincsek is hangsúlyozzák rendkívül aerodinamikus formavilágát. Élvezze a kemény és félelmet nem ismerő megjelenést. Most két új erőteljes színből is választhat (napsárga és indigó kék), így soha nem marad észrevétlen.

 

EXKLUZÍV FORMAVILÁG

 

Azért, hogy a NISSAN Juke még eredetibb legyen, a NISSAN néhány elemen ráncfelvarrást végzett: újratervezték a hűtőrácsot, illetve új első és hátsó lökhárítót kapott az autó. Ezenkívül indexet helyeztünk a tükörházba, és vadonatúj, 18 colos könnyűfém kerekekkel biztosítjuk a még nagyobb hatást.

 

TÁGAS TÉR HÁTUL, EGÉSZEN A TETŐIG

 

A Nissan Juke nem ismer határokat. A nagyméretű, nyitható üvegtető fénnyel és friss levegővel árasztja el az utasteret, és tágas környezetet teremt. És mivel a helyből soha nem elég, 40%-kal megnöveltük a csomagteret (mely így 354 literes lett).

 

 

INTUITÍV FEDÉLZETI KIJELZŐ

 

Még intuitívabb és még több kapcsolatot tesz lehetővé. A NISSAN Juke az eddigi legnagyobb NissanConnect kijelzővel érkezik. Az 5,8 colos érintőképernyős kijelzőn egyszerűen böngészhet a menükben, és kapcsolhat át a telefon, a zene és a vezetési információk között, amint telefonját csatlakoztatta Bluetooth vagy USB segítségével. Tökéletes navigációs élményben lehet része, hiszen a GOOGLE™ SEND TO CAR szolgáltatásával otthon megkeresheti a célállomást, majd onnan elküldheti a fedélzeti számítógépre; megnézheti az időjárás-előrejelzést, az üzemanyagárakat, a járatinformációkat és a Hasznos Helyeket a Google™ Maps szolgáltatásban.

 

TECHNOLÓGIA AZ ÖN BIZTONSÁGÁÉRT

 

Az Aktív Biztonsági Pajzs technológia segítségével láthatja és elkerülheti az esetleges akadályokat. A sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, a holttérfigyelő és a mozgó tárgyak észlelése villogó fénnyel és hangjelzéssel figyelmezteti Önt, ha valami közeledik. Egy autó, amit nem lát? Egy állat keresztezi az utat? A NISSAN Juke-ban megtalálható fejlesztéseknek köszönhetően a technológia valóban az Ön szolgálatában áll.


Letölthető dokumentumok:Friss hírek

     Július végétől kapható Japánban a Nissan Leaf...
   Az idén már 11 éves a Nissan sportkocsija, de úgy...


KÖVESSEN MINKET A FACEBOOK-ON!©2010 INICIÁL Autóház Kft.