Hírek

 

 

A Nissan legújabb plakátkampánya 26 egyedi felületen mutatja be Budapesten a forgalmas csomópontok körül keletkezett szálló por mennyiségét, aminek levegőbe jutásáért jelentős részben a robbanómotoros autók felelősek. 

 

 GENF (2018. március 6.) – A mai napon leplezték le a Genfi Nemzetközi Autókiállításon a Nissan IMx KURO-t, így Európában is bemutatkozott az IMx elektromos crossover tanulmányautó. 

 Párizs, Franciaország (2018 Február 12.) – A Nissan elektromos autó nagykövete, Margot Robbie élete első Facebook élő közvetítésén erősítette meg, hogy az Új Formula E koncepciót a Nissan a genfi autószalonon mutatja be (Március 6.). 

 

Futurisztikus SUV-tanulmánnyal ment a Nissan a Detroiti Autószalonra. Kilincsmentes, ujjlenyomattal indítható koncepció lett az Xmotion Concept, ami akár a jövő SUV-jainak előképe is lehet. 

 A Nissan Micra büszke partnere lett a KFC-nek egy olyan kezdeményezésben, mely alapjaiban reformálhatja meg a gyorséttermi piacot. 

 Bejelentették az Észak-Magyarország napilap által meghirdetett az Év autói verseny győzteseit. Összesen 8 kategóriában volt lehetőségük az olvasóknak eldönteni mely modell legyen az Év autója. 

 2017.10.14-én a Nissan elnyerte az Ozone Televízió, Magyarország egyetlen zöld tematikus tévécsatornájának Zöld-díját, melyet idén már a nyolcadik alkalommal adtak át. 

 A Nissan elektromos ökoszisztémája beindítja az elektromos járművek tömeges bevezetésének második évtizedét 

 

 A Nissan a mai napon mutatta be a vadonatúj Nissan LEAF-et, ami nemcsak a világ legmodernebb tömeggyártású elektromos autója, hanem a cég Intelligent Mobility jövőképének megtestesítője is. 

 A Nissan márkakereskedőktől kapott visszajelzések alapján a vártnál is nagyobb az igény a vadonatúj Nissan Micra testreszabási lehetőségeire. Átlagosan négy ügyfélből egy dönt úgy, hogy még egyedibbé teszi az autója kifejező formatervét valamilyen külső vagy belső személyre szabási opcióval. 

 A Nissan már javában teszteli az új Leafet, amelynek bemutatóját vélhetően ősszel, a Tokiói Autószalonon tartják. Eddig csupa másodlagos fontosságú információ mellett a hatótávra vonatkozóan csak ígéreteket hallottunk – igaz, ezek a korábbi értékek megduplázásáról szóltak. Egy lelkes leafesnek köszönhetően most valamivel többet tudunk. 

 A továbbiakban Pataki Dániel (Nissan CEE Műszaki Osztály) beszámolóját olvashatjátok arról, hogy hogyan vágtak félbe egy Nissan LEAF személyautót: 

 

A Nissan e-NV200 35 napos, nyolc országot érintő elektromos utazásra indul Európában 

 

 A japán gyártó ezúttal a repkedő high-tech kütyük rajongóinak próbál meg kedvezni egy kicsit. 

 Már több mint 100 éve történt, hogy a legendás londoni áruház felvette első elektromos járművet flottájába. Most a Harrods az elektromos Nissan e-NV200 kiszállító furgonokkal visszatér az elektromos járművek technológiájához. 

 Íme egy GT-R, melyet nem feltétlenül látnánk szívesen a visszapillantó tükrünkben. 

 

Ti is ott lesztek március 28-án a Contact Day-en? Mi ott leszünk. Sőt mit több viszünk egy energikus és környezet barát autót, amit ki is próbálhatok majd, egész pontosan egy Nissan Leaf-et. A tesztvezetésre regisztrálni kizárólag 10:50-től tudtok az előadás alatt. 

 A 2017-es Genfi Autószalonon hangsúlyosan jelennek meg a Nissan következő lépései az intelligensebb közlekedés felé vezető úton.

 

 

  

 

Szinte hihetetlen, hogy a Nissan Qashqai immár egy évtizede van a piacon – pedig így van. Egy új piaci szegmens – a városi crossover – előhírnökeként érkezett meg 2007 elején az európai bemutatótermekbe, és azóta is a szegmens zászlóshajója a régióban. 

 Mr. Ghosn a CES színpadán jelentette be, hogy a közeljövőben érkezik az új Nissan LEAF, mely már tartalmazni fogja a ProPILOT-ot, a Nissan egysávos, autópályás autonóm vezetési rendszerét.


Friss hírek

    A Nissan legújabb plakátkampánya 26 egyedi felületen...
     GENF (2018. március 6.) – A mai napon...

Hírlevél feliratkozás

Szeretne értesülni a legfrissebb akciókról, újdonságokról? Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN MINKET A FACEBOOK-ON!©2010 INICIÁL Autóház Kft.