Hírek

 

 A továbbiakban Pataki Dániel (Nissan CEE Műszaki Osztály) beszámolóját olvashatjátok arról, hogy hogyan vágtak félbe egy Nissan LEAF személyautót: 

 

A Nissan e-NV200 35 napos, nyolc országot érintő elektromos utazásra indul Európában 

 

 A japán gyártó ezúttal a repkedő high-tech kütyük rajongóinak próbál meg kedvezni egy kicsit. 

 Már több mint 100 éve történt, hogy a legendás londoni áruház felvette első elektromos járművet flottájába. Most a Harrods az elektromos Nissan e-NV200 kiszállító furgonokkal visszatér az elektromos járművek technológiájához. 

 Íme egy GT-R, melyet nem feltétlenül látnánk szívesen a visszapillantó tükrünkben. 

 

Ti is ott lesztek március 28-án a Contact Day-en? Mi ott leszünk. Sőt mit több viszünk egy energikus és környezet barát autót, amit ki is próbálhatok majd, egész pontosan egy Nissan Leaf-et. A tesztvezetésre regisztrálni kizárólag 10:50-től tudtok az előadás alatt. 

 A 2017-es Genfi Autószalonon hangsúlyosan jelennek meg a Nissan következő lépései az intelligensebb közlekedés felé vezető úton.

 

 

  

 

Szinte hihetetlen, hogy a Nissan Qashqai immár egy évtizede van a piacon – pedig így van. Egy új piaci szegmens – a városi crossover – előhírnökeként érkezett meg 2007 elején az európai bemutatótermekbe, és azóta is a szegmens zászlóshajója a régióban. 

 Mr. Ghosn a CES színpadán jelentette be, hogy a közeljövőben érkezik az új Nissan LEAF, mely már tartalmazni fogja a ProPILOT-ot, a Nissan egysávos, autópályás autonóm vezetési rendszerét.


Friss hírek

   A továbbiakban Pataki Dániel (Nissan CEE Műszaki Osztály)...
    A Nissan e-NV200 35 napos, nyolc országot érintő elektromos...

Hírlevél feliratkozás

Szeretne értesülni a legfrissebb akciókról, újdonságokról? Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN MINKET A FACEBOOK-ON!©2010 INICIÁL Autóház Kft.