Evalia

CSALÁDÁLLÓ ÉS KELLMES

 

Készen áll a következő hétvégi kalandra?Az új Nissan EVALIA alig várja, hogy Önnel mehessen. Elég erős, hogy bármi (és bármilyen családot) elvigyen. Elég tágas, hogy mindenki és minden beleférjen. Mégis kompakt és könnyű vezetni. Ezért, ha kedvük támad leugrani a tengerparta, biciklizni a természetben vagy a heti bevásárlást intézni a városban, a Nissan EVALIA-val mindez megoldható. Ráadásul kibocsátása és üzemletetési költségei alacsonyak, és hét lehajtható ülés, valamint a lehető legrobusztusabb utastér található benne. Kell ennél tőbb?

 

EGYSZERŰSÉG

 

Észrevette már, hogy milyen kevés is elég ahhoz, hogy jól érezze magát? Ragyogó napsütés, tengerpart... egyszerű. A Nissan EVALIA is ezt a filozófiát képviseli. Miért rakná tele olyan dolgokkal, amelyek egy vagyonba kerülnek? Vagy olyan holmival, amit nem használ?Mi megbizonyosodtunk arról, hogy minden megtalálható az autóban, amire Önnek és családjának szüksége lehet, anélkül, hogy bármi fölösleges holmi lenne benne. Egyszerű, masszív és praktikus formatervének köszönhetően igazán családálló autó. Alacsony kibocsátása és üzemeltetési költségei kezelését még könnyebbé teszik. Ön megfizethető áron egy megbízható családálló, többcélú járművet vásárolhat, amelyet egész családja élvezhet.

 

RUGALMASSÁG

 

Nincs két egyforma család. Nincs két egy forma hétvégi kirándulás. A Nissan EVALIA ezért ugyanolyan rugalmas, mint amilyen alakítható és tágas. Ha öt üélst használ, 2100 liter csomagtér marad az autóban. Ha még több helyet foglal, és mind a hét ülésre szüksége van, még mindig közel 1000 liternyi csomagtér áll rendelkezésére az autó hátsó részében. Így a hatalmas térnek, az oldalsó tolóajtónak és a tetőcsomagtartónak köszönhetően, a kerékpártól a kerti grillsütőig és a kempingfelszerelésekig, bármit magával vihet, amit cska szeretne. Rajta, szálljon be, és induljon!

 

FÜRGESÉG

 

Milyen jó lenne minden hétvégét a tengerparton tölteni, vagy kempingezni, esetleg hegyi kerékpározni! De a családi élettel a mindennapi teendők is együtt járnak: el kell rohanni az iskolába, be kell vásárolni és be kell menni a városba. A Nissan EVALIA-t ezért úgy terveztük, hogy városban ugyanolyan könnyen lehessen vezetni, mint az országúton. A magas vezetési pozíciónak köszönhetően teljes szélességében jól belátja az utat, a kis fordulókör és a kompakt méret
pedig abban segíti, hogy a legkisebb parkolóhelyre és a legszűkebb kis utcába is könnyen be tudjon állni.

 


Letölthető dokumentumok:Friss hírek

     Július végétől kapható Japánban a Nissan Leaf...
   Az idén már 11 éves a Nissan sportkocsija, de úgy...


KÖVESSEN MINKET A FACEBOOK-ON!©2010 INICIÁL Autóház Kft.