Hírek

EGY FÜRGE NISSAN MICRA ÉS A CSIRKÉD AZ ASZTALIG REPÜL!

2017.11.23.

 

 A Nissan Micra büszke partnere lett a KFC-nek egy olyan kezdeményezésben, mely alapjaiban reformálhatja meg a gyorséttermi piacot.

 

 

 

 

2017-ben egy innovatív kezdeményezés részeként a KFC már házhozszállítást is biztosít vásárlói részére! Ahhoz pedig, hogy ezen új szolgáltatásukat gördülékenyen tudják kivitelezni és a friss, ropogós csirkék mindig időben megérkezzenek a megrendelőhöz, szükségük volt egy megbízható partnerre. Így esett az Amrest Kft. választása a hasonlóan innovatív márkára, a Nissanra és a vadonatúj Micrára.

 

 

„Az ötödik generációs Micra forradalmi újításokat hozott magával és büszkeséggel tölt el minket, hogy egy ilyen innovatív kezdeményezésben, mint a gyorséttermi házhozszállítás a Nissan úttörővé válhat a vadonatúj Micra által.” – mondta el Horváth Gergő, a Nissan magyarországi PR és Marketing kommunikációért felelős menedzsere.

 

 

A mai napon a Nissan megkezdte az átadást az összesen 50 darab gépjárműnek a KFC részére, először Budapesten majd országosan ezekkel fogják szállítani mindenki asztalára ételeiket.

 

 

Rendelj te is a KFC futár oldaláról és csodáld meg a fürge Nissan Micrát, mellyel kiszállítják számodra a csirkédet!

 

forrás:https://newsroom.nissan-europe.com/hu/hu-hu/media/pressreleases/426211808/egy-furge-nissan-micra-es-csirked-az-asztalig-repul2


Friss hírek

     Július végétől kapható Japánban a Nissan Leaf...
   Az idén már 11 éves a Nissan sportkocsija, de úgy...


KÖVESSEN MINKET A FACEBOOK-ON!©2010 INICIÁL Autóház Kft.