370Z

BÍZZON AZ ÖSZTÖNEIBEN A MEGFELELŐ KEZEKBEN EGY ÜTŐS KÁRTYA SEGÍTI AZ IZGALMAS JÁTÉKOT


Megcsillan az árnyékban. Dübörög a zabolátlan erőtől. Elnyúló formája élesen kicsúcsosodik, majd váratlanul lebukik és egy letisztult vonással ér véget. Letisztult és formás, az íves hátsó lökhárítóival és a jellegzetes hátsó lámpákkal - ellenállhatatlanul vonzó. Ösztönös megjelenés 7 felpezsdítő fényezéssel és az opcionális 19"-os kovácsolt könnyűfém felnivel. Óvakodjon a precízségétől és a tiszta, természetes erejétől.
 

FOGADJA EL A ROHANÁST FELEJTSE EL A NORMÁKAT, A VÁROSI ÉLET NEM IZZASZT MEG

 

Kisebb tömeg. Több erő. A bumeráng formájú fényszórók utat mutatnak a tiszta dinamikus energiának. Szilárd és kecses, a merevebb karosszériával, nagyobb fékekkel és könnyebb felfüggesztéssel az új Nissan 370Z többet érdemel, minthogy otthon csak a belvárosban mozogjon.
 

SZÁLLJON BE A JÁTÉKBA


Csusszanjon bele az utastér részben bőr és műbőr nyújtotta kényelmébe, és érezze az adrenalint. A g-erő szabályozós ülésében ülve egy határozott fogással a kormánykeréken, már az egyesnél tart – és a látvány akár a moziban. Tartson távolságot. Önmaga és a többiek között a műbőr középső könyöktámasszal és a prémium varrott ajtókárpittal. Ideális ahhoz a sporthoz, amit a mindennapi életnek nevezünk. Készüljön fel, hogy komolyabb akciókat is végre tud majd hajtani az
ergonómiailag kiválóan megtervezett és több oldali megtámasztást nyújtó ülésben, ami tompítja a keményebb kanyarokat is.

 

DOBJON BE MINDENT


Nyomja meg az indító gombot és gyorsítson padlógázzal. Tegye le a voksát a kuplung mellett és lelje örömét a tökéletes lábujj-sarokváltásban vagy szavazzon az automata kézi módra a magnézium fokozatváltó kapcsolókarokkal. Tartsa nyitva a szemeit az ultra-széles kombi műszer segítségével, amely magába foglal egy fordulatszámmérőt és egy sebességi fokozat jelzőt. Három extra nagy mérőóra van a kormányoszlopra szerelve, hogy soha ne maradjon le egyetlen apró trükkről sem. Tartsa az utat a Nissan korszerű műholdas navigációs rendszerével, amely részletes 3D-s térképeket tartalmaz 20 európai városról és 7 nyelvű hangfelismerő rendszert. Hadd halljuk a hangját a 6 lemezes CD váltóval ami kiváló
audio CD-ihez, az MP3 vagy WMA fájljaihoz – és növelje
tovább az élményt a Bose Hangrendszerrel.

 

ERESSZE KI A FÉNYRE


Egy kiemelkedő, 4. generációs VQ37VHR motor VVEL (Változtatható Szelep Mozgás és Emelés) rendszerrel az igazi adrenalin függőknek. Egy különleges funkció az új hétfokozatú automataváltón a Visszaváltási Fordulatszám Illesztés (DRM) gyors visszaváltást nyújt és egy illeszkedő „csippanás” jelzi a fordulatszámban, ha kézi üzemmódban használja A 6-sebességes váltó új Szinkron Fordulat Szabályozóval hihetetlenül sima felés visszaváltást biztosít Önnek. Egy iparág első. Ne hibázzon! Ez egy életerős játékos. Egy aszfalt álmokat megtestesítő, kirobbanó sebességű tűzgolyó. Egy igazi profit a hamisítatlan technika és az ösztönös időzítés tesz mesterré - a legnehezebb feladat azonban az önkontroll. Annyit kap, amennyit ad a Nissan 370Z új 3,7 literes V6-os motorjával.

 

Könnyebb és erősebb, ez a hátsó kerekes lázadó 331 lóerőt és 366 Nm nyomatékot hordoz. Tegye le a lábát és érezze a különbséget köszönhetően a valaha készült legfinomabb sebességváltásoknak. Egy világelső, a hatsebességes Szinkronfordulatszám Szabályozós sebességváltó biztosítja, hogy a tökéletesen kivitelezett visszaváltás mindig elérhető legyen -mialatt Ön a gyorsításra koncentrálhat. Dicsőség a tökéletes sportautó méretekben. A 2 550 mm-es tengelytávval az új Nissan 370Z rövidebb, szikárabb és sokkal elevenebb. Egy csepp energia sem vész kárba. A szelepmozgást optimalizálták és a légáramlás gyorsan bevezetett. Semmi sem veszett el, többet nyertünk ki.
 


Letölthető dokumentumok:Friss hírek

     Július végétől kapható Japánban a Nissan Leaf...
   Az idén már 11 éves a Nissan sportkocsija, de úgy...


KÖVESSEN MINKET A FACEBOOK-ON!©2010 INICIÁL Autóház Kft.